25 Aralık 2013 Çarşamba

Fifa 14 Spor Toto Süper Lig Yaması


Fifa 14 Spor Toto Süper Lig Yaması
Fifa 14 Spor Toto Süper Lig Yaması

Bugün sizlerle Fifa 14 Süper Lig Yaması'nı yani Fifa 14 Spor Toto Süper Lig Yaması'nı paylaşacağız. Bildiğiniz gibi Fifa 14 spor toto yaması uzun zamandır bekleniyordu. Bekleneni sizler için yayınlanamak istedik.

Yenilenmiş kadro, yenilenmiş spor toto yamasını sizler için hazırladık, oyunda güncel olarak kadroları yenilemek için yeni yamayı kurabilirsiniz. Bu sefer yayınlanan yamada değişiklikler görebilirsiniz, eskisine kıyasla biraz daha karmaşık kurulumu var çünkü geçen sene yamayı yayınlayan ekipden önce başka bir ekip yamayı hazırlamış.

Fifa 14 Süper Lig Yaması

Bu nedenle her yamada farklılıklar görmek mümkün, yama kurulumunu videolu kurulum olarak sizlerle paylaşacağız. Bu sayede adımları video ile izleyerek ayarlayabilirsiniz. Fifa 14 spor toto süper lig yaması aşağıdaki linkler yoluyla indirilebilir.


Part 1>>> TIKLA İNDİR!
Part 2>>> TIKLA İNDİR!
Part 3>>> TIKLA İNDİR!
Part 4>>> TIKLA İNDİR!
Part 5>>> TIKLA İNDİR!

Linkler güncel yamayı içermektedir, FIFA 14 Spor Toto Süper Lig için dosyaları indirip masa üstüne atın. Daha sonra kurulum aşamasına geçebilirsiniz. FIFA 14 Spor Toto Süper Lig kurulumunda bazı arkadaşlar regenerator kullanımında sorun yaşıyorlar, bunun için hata aldıktan sonra fifa klasörünüzün ismini Fifa14 olarak değiştirin, daha sonra uygulama yoluyla dosyanın bulunduğu yeri gösterip başlatın.

Fifa 14 Spor Toto Süper Lig Yaması Kurulum:


PART 5 PATLADIĞI İÇİN BURADAKİ LİNKLER VE KURULUMUN BİR ANLAMI KALMAMIŞTIR! 

Fifa 14 Spor Toto Süper Lig Yamasını KUR! YAZAN KONUNUN EN SONUNDAKİ RENKLİ YAZIYA TIKLAYARAK SPOR TOTO SÜPER LİG YAMASINI KURABİLİRSİNİZ

Fifa 14 Spor Toto Süper Lig Yamasını KUR!

Fifa 14 Spor Toto Süper Lig Yaması

4 yorum: