29 Aralık 2013 Pazar

Adobe Photoshop CS6 Crack 64 Bit İndir


Adobe Photoshop CS6 Crack 64 Bit İndir
Adobe Photoshop CS6 Crack 64 Bit

Bugün sizlerle Adobe Photoshop CS6 Crack 64 Bit'i Adobe Photoshop CS6 Crack 64 Bit İndir'me işlemini yapabilmeniz için paylaşacağım.

Özellikle fotoğrafçılık veya amatör olarak sanal sanat çalışmaları yapıyorsak çoğumuzun vazgeçemediği programdır Adobe Photoshop. Yeni çıkan sürümü Adobe Photoshop CS6, bir önceki sürümü olan CS5’e göre bir hayli yeni özellik ve kullanım kolaylığı getiriyor. Adobe Photoshop CS6'nın, koyu kullanıcı arabirimi ile çalıştığınız görseller üzerinde daha etkili bir şekilde oynama imkanınız bulunuyor. Genişletilmiş efekt ve fırça galeriyle göz dolduran Adobe Photoshop CS6 bunların yanı sıra kısayol tuşları işlerinizi çok çabuk halletmenizi sağlıyor. Arka planda kaydetme özelliği sayesinde her 10 dakikada bir otomatik olarak çalışma dosyalarınızı kaydederek herhangi bir problemde veri kaybı yaşamanızın önüne geçilmiş oluyor.

Adobe Photoshop CS6 Crack 64 Bit İndir


Bu özelliklerin yanı sıra Adobe Photoshop CS6, bir önceki versiyonuna göre oldukça fazla yazı tipi yelpazesine sahip. Ayrıca istediğiniz yazı fontlarını programa yüklemekte de özgürsünüz. Adobe Photoshop CS6, içeriğindeki açı uygulaması sayesinde ışık efektleriniz ve vektörel çalışmalarınızla çok daha hassas bir şekilde çalışabiliyorsunuz. Bunlara ek olarak programın yanında gelen Adobe Bridge CS6 ile görsel çalışmalarınızı diğer Adobe programları ile çok daha kolay bir şekilde senkronize edebilirsiniz.

SİSTEM GEREKSİNİMLERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!
Adobe Photoshop CS6 Crack 64 Bit İndir'mek İçin Tıklayın!

Adobe Photoshop CS6 Crack 64 Bit İndir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder