26 Mayıs 2015 Salı

Candy Crush Saga Can Hilesi


Candy Crush Saga Can Hilesi
Candy Crush Can Hilesi

Bugün sizlerle Candy Crush Saga Can Hilesi yani Candy Crush Saga Hilesi'ni paylaşacağım. Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de bir salgın gibi yayılan Candy Crush bağımlılığı dikkatlerden kaçmamaktadır. Neredeyse en alt seviye akıllı telefonlar ile bile oynanabilen bu oyunun temelinde şekerler bulunmaktadır. Oyunun mantığı son derece kolay olmasına rağmen her seviyede zorluğun değişmesi ve yapılan güncellemeler ile birlikte yeniliklerin getirilmesinden dolayı oyun severler kısa bir süre içerisinde oyunun bağımlısı olmaktadır.

Candy Crush oyununda aynı tür 3 veya daha fazla şekerin birleştirilmesiyle oynanmaktadır. Fakat ilerleyen seviyelerde oyunun zorlaşmasından dolayı can sıkıntısı ortaya çıkmaktadır. Her bir canın yeniden size verilmesi için üzerinden belirli bir süre geçmesi gerekmektedir. Toplamda en fazla can hakkınız 5 e kadar çıkmaktadır. Arka arkaya 5 kere oynadıktan sonra belirli bir süre beklemeniz gerekmektedir.

Candy Crush Saga Can Hilesi

Candy crush saga hilesi sayesinde artık beklemenize gerek kalmadan oyununuza devam edebilirsiniz. Diğer hilelerden farklı olarak bu hile için her hangi bir programa ihtiyaç duyulmaktadır. Candy crush saga can hilesi için tek yapmanız gereken size verilen aşağıdaki linke tıklamaktır. Tıklamadan önce facebook hesabınızı açmayı unutmayınız.

Candy Crush Saga Can Hilesi>>> TIKLA İNDİR!

Candy Crush Saga Can Hilesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder