1 Ocak 2014 Çarşamba

Euro Truck Simulator 2 Hız Limiti Kaldırma Modu 1.3.1


Euro Truck Simulator 2 Hız Limiti Kaldırma Modu 1.3.1
Euro Truck Simulator 2 Hız Limiti Kaldırma

Bugün sizlerle Euro Truck Simulator 2 Hız Limiti Kaldırma Modu 1.3.1'i kısaca Euro Truck Simulator 2 Hız Limiti Kaldırma'yı paylaşacağım. Dere, tepe, dağ, taş... Kemerlerinizi bağlayın, uzun bir yolculuğa çıkıyoruz. Dünyanın en ünlü tır simülasyonlarından biri olan Euro Truck Simulator 2 ile gerçekçi bir atmosferde, seçtiğiniz tırla verilen teslimat görevlerini başarıyla tamamlamalısınız. Tabi ki bu ne yazık ki sanıldığı kadar kolay değil. Öyle ki bazı görevleri yapmak için 3 ülke yolu kat etmeniz gerekiyor. Evet, haklısınız oldukça sıkıcı gözüküyor, hele ki tır gibi hantal ve yavaş giden bir taşıtla. Euro Truck Simulator 2 hız limiti kaldırma hilesi ile artık yavaş yavaş gitmeyi keserek son sürat görevleri tamamlayarak para kazanabilirsiniz.

Euro Truck Simulator 2 Hız Limiti Kaldırma

Kazandığınız bu paralarla çeşitli markalardaki, (Mercedes, Renault gibi) farklı modelleri satın alabilir aynı zamanda bunları en küçük vidasına kadar kişiselleştirebilir yani modifiye edebilirsiniz. Ayrıca Euro Truck Simulator 2 hız limiti kaldırdığınızda ivmenizi arttırabilir, daha keskin virajları daha kolay dönebilir ve son olarak da çok daha kısa mesafelerde fren yapabilirsiniz.

Euro Truck Simulator 2 Hız Limiti Kaldırma Modu 1.3.1>>> TIKLA İNDİR!

Kurulum: Dosyaları RARdan çıkardıktan sonra dosyayı, Belgelerim (varsayılan) Euro Truck Simulator 2\mod klasörüne atınız.

Euro Truck Simulator 2 Hız Limiti Kaldırma Modu 1.3.1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder